Da's Straf!
Zo raak je ,

als start-up of als doorgewinterd bedrijf

Expertise aan het werk

Zo raak je vooruit als start-up of als doorgewinterd bedrijf

Expertise aan het werk

Dit heb ik je te bieden

Straffe websites en renderende webshops

Straffe websites en renderende webshops

Website

Websites die je zelf ook kan maken, daar doe ik niet aan mee. Da’s Straf! legt de lat graag op een ambitieuze hoogte: oog voor gebruiksgemak, duidelijk gestructureerd en met een logische flow. Dat allemaal tiptop technisch aangestuurd en in een esthetisch aantrekkelijk jasje. Met als kers op de taart 100% klantentevredenheid. Dáár ligt mijn lat.

Webshop

Verkoop je producten via een gebruiksvriendelijke, op maat gebouwde webshop die naadloos verweven is met jouw website. Zo verloopt het bestelproces uiterst soepel en pluk je de vruchten van de absolute meerwaarde. De stap naar een succesvolle aankoop verlagen? Dat doe je dankzij de talrijke betalingsmogelijkheden.

Krachtige vormgeving van drukwerk

Krachtige vormgeving van drukwerk

Lay-out

Drukwerk vormgeven is meer dan iets op een blad zetten. Je hebt een harmonieus evenwicht tussen tekst en beeld nodig. Dan pas heeft jouw drukwerk impact. Da’s Straf! werkt dat evenwicht, met aandacht voor je branding, voor je uit en laat jouw drukwerk je verhaal overtuigend vertellen.

Begeleiding afwerkingsmogelijkheden

De juiste keuze in afwerking versterkt jouw boodschap nog meer. We bekijken samen alle opties om jouw drukwerk te drukken en af te werken, zodat je geen kansen laat liggen en je je onderscheidt van de rest.

Krachtige vormgeving van drukwerk

Ontwerpen van een pittige identiteit

Ontwerpen van identiteit

Logo, huisstijl, allerlei

Je product of dienst krachtig in de markt zetten? Dat doe je met een sterk ontworpen logo. Laat je huisstijl definiëren in een stijlgids waarnaar je altijd kan teruggrijpen wanneer je je identiteit uitbreidt. Andere grafische materialen laten ontwerpen? Ook dan ben ik je graag van dienst!

Het totaalplaatje

Da’s Straf! neemt je met plezier het ontwerp van jouw on- en offline identiteit uit handen, zoveel is duidelijk. Geef jezelf de nodige ruimte om je te focussen op je business, ik zorg ervoor dat het totaalplaatje van jouw identiteit klopt.

Wil jij ook altijd alles zelf doen?

Je logo ontwerpen, drukwerk lay-outen, je website ontwikkelen, foto’s maken, teksten schrijven, je website vindbaar maken en (technisch) onderhouden, adverteren, … 

Straf als je dat überhaupt allemaal zelf kan! Terwijl het niet je core business is? Terwijl ‘goed genoeg’ je net níét laat opvallen tussen het overaanbod binnen je sector Het kost je beslist veel kostbare energie. Energie die je niet aan de échte activitieit van je onderneming en nieuwe klanten besteedt.

Da’s Straf! geeft jou die energie en tijd terug!

Wil jij ook altijd alles zelf doen?

En nog veel meer!

Ontzorgende diensten

Ik ga graag voor zorgeloos: Da’s Straf! houdt je website en de achterliggende infrastructuur technisch up-to-date én past de inhoud aan als je dat wil.

Optimalisatie zoekmachines

Je wil je website meer in de kijker zetten? Prima, maar draai niet zomaar de geldkraan open. Zorg ervoor dat jouw website volledig zoekmachine-proof is, zodat adverteren goedkoper én efficiënter wordt.

Drone luchtfoto’s

The sky is the limit: denk out of the box met je beeldmateriaal en schakel een straffe drone in om interactieve 360°-foto’s van het interieur van je zaak te maken, je vestiging vanuit de lucht op foto vast te leggen of een promovideo te lanceren.

Hosting

Da’s Straf! zorgt voor een performante en veilige hostingomgeving van je website. Zo ben je er zeker van dat prospects je website snel kunnen raadplegen én dat je uit het vizier van mensen met slechte bedoelingen blijft.