Da's Straf!
Vanaf de start tot

in vijf duidelijke stappen –
transparant en eerlijk

Fijn samenwerken zo!

Vanaf de start tot aan
de top in vijf duidelijke
stappen – transparant
en eerlijk

Fijn samenwerken zo!

Zo ga ik te werk
Intake gesprek

1.

Intakegesprek

We nemen de tijd om elkaar te leren kennen. Dit is geen éénrichtingsverkeer: ik denk actief met je mee. Samen bekijken we hoe we jouw project op de kaart zetten.

Straf werk

2.

Straf werk

Ik zet 20 jaar aan expertise aan het werk en breng de besproken ideeën tot leven. Alles wordt tot in de details uitgewerkt – enkel het beste resultaat, daar ga ik voor!

Feedback

3.

Feedback

Regelmatige bekijken en evalueren we de stand van zaken. Ik voorzie voldoende marge in de planning om het nodige bij te sturen, tot alles volledig naar wens is.

Oplevering

4.

Oplevering

We lanceren ons resultaat! Het drukwerk komt netjes jouw richting uit en voor de oplevering van een website bekijken we samen hoe je jouw website zelf beheert.

Nazorg

5.

Nazorg

Na de oplevering hoeft onze samenwerking niet te stoppen. Ik bied je enkele ontzorgende diensten aan. Op die manier focus je je helemaal op je business.

Waarom Da’s Straf!?

Wel, dáárom Da’s Straf!

Eerlijk evenwicht
tussen project en budget

De balans tussen de omvang van jouw project en het nodige budget is in evenwicht: eerlijk, transparant en aantrekkelijk. Geen enorme budgetten waarin kosten zijn verwerkt waar jij als klant niets aan hebt.

Flexibele, loyale
en actieve meedenker

Past het je beter om me ’s avonds of tijdens het weekend te spreken? Geen probleem, daarvoor hoef je niet eerst een serviceticket aan te vragen. Bel me gewoon even op. Jouw business en klanten komen altijd op de eerste plaats en ik doe de rest. The sky is the limit: laten we samen met een open vizier naar alle mogelijkheden kijken om jouw project uit te werken. Ik denk actief met je mee!

Dáárom Da’s Straf!
WeMIT
We waren gestart met een idee. Dit hadden we verder uitgewerkt naar een logo met basis uitlijning. Omdat dit iets persoonlijk was,...
Lees verder
Jan Van de Wege
We waren gestart met een idee. Dit hadden we verder uitgewerkt naar een logo met basis uitlijning. Omdat dit iets persoonlijk was, wilden we niet te veel aanpassingen aan de grote lijnen, maar, het was niet wat we wilden. Na overleg met Michael van Da's Straf kregen we een aangepast ontwerp welke volledig aansloot bij wat we zelf in gedachte hadden. Ook in de volgende stappen klopte het verhaal en zijn we heel tevreden met de toegevoegde professionele kijk van Michael op ons verhaal.
WeMIT
Jan Van de Wege
WeMIT
Holmes
Ik heb Michael enige tijd leren kennen toen ik op zoek was naar iemand die van A tot Z een huisstijl kon ontwikkelen dat perfect...
Lees verder
Jappe Callens
Ik heb Michael enige tijd leren kennen toen ik op zoek was naar iemand die van A tot Z een huisstijl kon ontwikkelen dat perfect aansloot bij het product dat ik op de markt wilde brengen. Na enkele gesprekken overtrof zijn eerste voorstel onze verwachtingen! De samenwerking loopt zeer vlot, er is duidelijke communicatie en hij is iemand die meedenkt. Huisstijlen ontwikkelen, websites maken, ontwerpen van relatiegeschenken, drukwerk zoals folders & naamkaartjes... noem maar op, hij maakt het nog beter dan dat je zelf in gedachten had! Ik kan Michael enkel maar aanraden!
Holmes
Jappe Callens
Holmes
Ho-Bie
De website van mijn creatief uitlaatklepje Ho-Bie werd dankzij de deskundige en originele aanpak van Da's Straf opgefrist en grafisch mooi uitgewerkt! De website is ...
Lees verder
Annemie Vermeersch
De website van mijn creatief uitlaatklepje Ho-Bie werd dankzij de deskundige en originele aanpak van Da's Straf opgefrist en grafisch mooi uitgewerkt! De website is bovendien zeer gebruiksvriendelijk, wat essentieel is voor de bezoekers van mijn website.
Ho-Bie
Annemie Vermeersch
Ho-Bie
Komeet
Groep Komeet nv is een verzameling van bedrijven waar ethisch- en waardegedreven ondernemen vooropstaat. In onze dienstverlening willen we zaken goed regelen, op...
Lees verder
Marc Van Buul
Groep Komeet nv is een verzameling van bedrijven waar ethisch- en waardegedreven ondernemen vooropstaat. In onze dienstverlening willen we zaken goed regelen, op de best mogelijke manier, we doen wat we zeggen, met een glimlach, we doen het graag! Daarom zijn we steeds op zoek naar mensen die ons in deze missie en visie kunnen ondersteunen en versterken. En dat hebben we gevonden bij Michael Moras. Met heel veel empathie en een onuitputtelijke creativiteit heeft hij ons bijgestaan in het ontwikkelen van een fantastisch logo voor Groep Komeet nv en de uitbouw van onze website. Hij deed dit met zoveel inlevingsvermogen dat we hem al als een van “ons” beschouwen en dat we nu ook voor de andere bedrijven uit de groep een beroep doen op zijn creativiteit. Is dat niet straf!?
Komeet
Marc Van Buul
Groep Komeet nv
Stroom Maatwerk
Een zeer vlotte en correcte samenwerking, Michael brengt zelf ideeën aan, zodat je ontwerp nog beter oogt dan je zelf gedacht had.
Stroom Maatwerk
Een zeer vlotte en correcte samenwerking, Michael brengt zelf ideeën aan, zodat je ontwerp nog beter oogt dan je zelf gedacht had.
Stroom Maatwerk
Stroom Maatwerk
Stroom Maatwerk
Michael van Da's Straf!

Michael van Da's Straf!

Michael van Da's Straf!

20 jaar aan expertise

Ik ben geboren in 1983, wat maakt dat ik dit jaar 40 jaar word. Wat kan ik mezelf gelukkig prijzen, want al de helft van mijn leven heb ik mijn passie voor webdesign en grafische vormgeving actief mogen inzetten. Die 20 jaar aan expertise deel ik met Da’s Straf! nu ook op freelancebasis met andere ondernemers zoals jij.

Straffe resultaten

Websites, logo’s en drukwerk die je zelf ook kan maken, daar mik ik niet op. Ik leg de lat veel hoger en haal graag het onderste uit de kan. Daarom werk ik met de beste programma’s, diensten en – wanneer nodig – met experten in hun vakgebied. Dat zorgt voor straffe resultaten!